8 alarmujúcich signálov, že vaše telo už potrebuje intímne chvíľky

Vyzeráme staršie
Keď sa oddávame pravidelnému milovaniu, do našej pokožky a pleti sa dostáva kolagén, ktorý robí našu pokožku hebkú a mladistvú.

Trpíme kožnými problémami
Počas intímnych chvíľ naše telo tiež produkuje progestrogén, ktorý napomáha v boji proti akné.

Sme nervózne
A verte nám, cítia to z vás všetci okolo. Avšak nie je sa čomu diviť, žene, ktorá už dlhšiu dobu nemala pohlavný styk, chýba endorfín, ktorý ovplyvňuje to, ako sa cítime a ako vnímame okolitý svet.

Užívame tabletky proti bolesti
Akonáhle nás ženy začne bolieť napríklad hlava, okamžite siahame po tabletke, ktorá nám má od nepríjemných pocitov pomôcť. Lenže oveľa lepší a zdravší variant je milovanie, pretože vďaka nemu dokáže oxytocín a estrogén túto bolesť zmierniť a následne úplne odstrániť rovnako ako tabletky.

Sme častejšie choré
Počas pohlavného styku sa množstvo antivírusových protilátok v našom tele zvýši o neuveriteľných 30%, čo znamená, že sme proti bežným chorobám lepšie imúnni.

Zabúdame
Naozaj nejde o príznak starnutia, ale o signál, že vaše telo potrebuje akékoľvek intímne zblíženie. Počas milovania sa totiž okysličuje krv, ktorá sa následne dostáva do mozgu a ten môže oveľa lepšie pracovať.

Sme nespokojné samy so sebou
Tento bod v podstate súvisí so všetkými vyššie spomínanými a navyše, ktorá žena by sa necítila sebavedome a atraktívne, keby vedela, že má doma muža, ktorého nesmierne priťahuje? A práve aj to nám ženám chýba!