Naozaj drsný horoskop pre každého: Rak je parazit, ktorý sa na ľudí nalepí a saje energiu. Levy sú namyslení sebci!

Rak

Raci sa na vás prisajú ako hnusné pijavice. Sú to citové parazity. Keď budete niečo namietať, pripravte sa na citové vydieranie. Iným závidia aj nos medzi očami a sú plní zášti. Rak je príšerne podozrievavý a šialene náladový. Hysterka. Ostatných s radosťou zraňuje a zosmiešňuje, sám sa okamžite urazí, ľutovať vie len seba. To potom skučí, ako malé dievča.

 

Lev

Levy získavajú prvú cenu za namachrovanosť. Sú to arogantní, pyšní, ješitní a namyslení sebci. Vládcovia celého vesmíru. Proste borci zrelí na päsť. Myslia si, že sa svet točí len okolo nich. Lev je doslova závislý na obdive a chvále. Nečudujte sa, keď bude mať doma milión zrkadiel. Chová sa ako despota, do všetkého sa montuje a nikdy neprizná chybu.

 

Panna

Panny sú šikovné ako rádio, neustále vás budú poučovať a kritizovať. Všetko musí pitvať a na všetkom nájsť chybu. V tomto znamení sa rodia najotravnější puntičkári. Pedant. Panna je úchylne posadnutá honbou po dokonalosti a poriadku, čím terorizuje svojich blížnych. Ješkodoradostná, urážlivá a nevie odpúšťať.

 

 

Váhy

Váha má hrôzu z neobľúbenosti, preto vás zahrnie falošnými lichôtkami. Je to zbabelá sľubotechna, aby sa zavďačil, sľúbi vám čokoľvek. Váhy sú domýšľavé, pochabé a rozmarné. Než sa nazdáte, prachy vám rozfofrujú. Má sa za to, že sú nerozhodné, lenže to pramení z toho, že chcú urvať všetko.

 

Škorpión

Škorpióni by sa z fleku mohli živiť ako špióni. Majstri sebaovládania. Nikomu neveria a veci fanaticky kontrolujú. Prahnú po moci a vyžívajú sa v ponižovaní ostatných. Ak sklamete Škorpióna, s druhou šancou nepočítajte, pripravte sa na krutú pomstu, nezastaví sa pred ničím. Keď ich nejaký blázon nechá v štichu, je mŕtvy.

Strelec

Strelca láka svet prominentov, je snob. Snaží sa vytvoriť ilúziu, že je niečo viac. Trapák. Pred záväzkami uteká a sľuby neplní, má chorobný strach z obmedzovania. Robí z komára somára a z jeho premudretých kecov sa vám dvíha kufor. Strelcom chýba takt a empatia, sú to bezohľadní hulváti, čo si nevidia do pusy.

 

Kozorožec

Kozorožci sú odťažití, úzkoprsí a zatvrdilí. Všetko hnidopišským okom hodnotia a kritizujú, nič im nie je dosť dobré. Kozorožec je prehnane ambiciózny, urobí čokoľvek, aby si udržal spoločenské postavenie, nemilosrdný a bezcitný. Držgroš. Je nudný a upätý. Moralista. Má zastaralé názory a všetkým okolo ich napcháva.

 

Vodnár

Vodnári sa na vás milo usmievajú a hneď za rohom vás ohovoria tak, že na vás nenechajú niť suchú. Pokrytci. Preceňujú sa a robia lepšími, ľuďmi výborne manipulujú. Sú prchkí a urážliví, automaticky prechádzajú do opozície. Vodnár sa chce za každú cenu odlišovať a myslí si, že je neviem ako zaujímavý. Mimoň je to.

 

Ryby

Ryba sa úplne zámerne správa ako obeť. Nedocenený génius so sebadeštruktívnymi sklonmi. Je ufňukaná a bordelárka k tomu. Zlomyseľná mrcha. S obľubou prekrúca fakty, kedykoľvek sa jej to hodí. Ryby sa tvária, ako by všade boli, pritom sú to nesamostatní snílkovia. Najlepšia kamarátka? Fľaška rumu.

 

Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojími priateľmi.

▼▼▼