Najväčšie tajomstvo Agáty Prachařovej: Vieme, čo jej SKUTOČNE rozbilo MANŽELSTVO!

Ak sú slová jej blízkej kamarátky pravdivé, môže nám byť Agáty Prachařovej (33) vlastne dosť ľúto. Bývalá modelka, ktorej sa pod rukami nezadržateľne rozpadá manželstvo s hercom a hudobníkom Jakubom Prachařom (35), má podľa svojej priateľky údajne trpieť zo svojho manžela mindrákom.

„Viem, že im to už dlhodobo nefunguje. Za posledných pár rokov si nepamätám ani jeden prípad, kedy by si Agáta na Jakuba nesťažovala. Tuto, že moc pije, inokedy, že je na deti sama, a podobne. Neberie to konca. Nič pozitívne počuť nie je, „ priznala eXtra.cz pod prísľubom absolútnej anonymity veľmi dôveryhodná žena, ktorá má k Agáte Prachařovej naozaj veľmi blízko.

Vzápätí prezrádza, ako to medzi jej kamoškou a umelcom vlastne začalo. Zatiaľ čo naše zdroje už dlhšiu dobu hovoria, že Jakub Agátu uháňal, jej spriaznená duša to vidí obojstranne. „Agáta Jakuba zbožňovala už od puberty. Vždy do neho bola zamilovaná. Bol pre ňu ikona. Ale nebolo to len z jej strany. Oni sa vždy chceli. Lenže Jakub bol hrozne dlho s priateľkou a Agáta tiež mala chalana. Ešte než to skončilo s Dopitom, mala už ale úplne jasno v tom, že raz bude s Prachařom. Keď sa potom zrazu prevalila nevera Dopita, a otázka je, či tomu niekto schválne nepomohol a niekam nezavolal novinárov, hneď vzápätí už bola s Jakubom, „tvrdí náš dôveryhodný zdroj.

Článok pokračuje na ďalšej strane.