9 Jasných dôkazov toho, že vás vaša polovička podvádza. Ak robí tieto veci, mali by ste si dať pozor.

Viac hodín v práci – Vaša polovička zrazu začala tráviť oveľa viac času v práci a domov chodí neskoro? V kombinácii s ostatnými znakmi v tomto zozname to môže skutočne znamenať neveru.

Sledovanie iných ľudí – Mnoho štúdií potvrdilo, že ak ľudia neustále sledujú iných ľudí a všímajú si ich vzhľad, majú väčšiu tendenciu podvádzať. Ak vaša polovička až nezdravo pozerá po ľuďoch, dajte si pozor.

Veľká aktivita na sociálnych sieťach – Dnes má na sociálnych sieťach profil skoro každý. Sociálne siete sa jednoducho stali súčasťou našich životov. Je však rozdiel na nich tráviť trochu času a rozdiel na nich tráviť času prebytok. Prebytok času stráveného na sociálnych sieťach môže znamenať dlhé dopisovanie si s opačným pohlavím a tak ďalej.

Stále na telefóne – A nemusí ísť len o sociálne siete, ale všeobecne o časté používanie mobilného telefónu. Neustále telefonovanie, textovanie a tak ďalej. V tento moment odborníci odporúčajú zbystriť na maximum.

Obvinenia z nevery – Možno vás to prekvapí, ale práve neverní ľudia často obviňujú z nevery svojou polovičku. Nemajú totiž v človeku dôveru a sú paranoidní. Možno si myslia, že ich polovička ich podvádza a tak začnú tiež. Pritom to tak vôbec nemusí byť.

Neobvyklé výdavky – Nevera je často spájaná s financiami. Predsa len rande a nejaké tie malé darčeky stoja nejaké peniaze. Ak ste si všimli u svojej polovičky zvláštnych výdavkov, možno pred vami niečo skrýva.

Nevera v minulosti – Samozrejme nie vždy sa môže stať, že človek, ktorý už raz podviedol, podvedie znova. Ak však viete, že sa vaša polovička vtedy nevery dopustila, dajte si pozor. Áno, ľudia sa síce menia, ale nemusia. Navyše ľahkou ostražitosťou nič nepokazíte.