VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Na Kozorožca praskne nevera, Váhy čaká milostná jazda roka! Čo ostatní?

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)
Škorpióni si prečistia hlavu od starostí z pracovne náročného týždňa. Začnete mať pochybnosti o svojom vzťahu. Zdá sa vám, že je k vám vaša polovička až moc kritická. To vás prestáva baviť. Než sa začnete obzerať inde, skúste si pohovoriť.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)
Milí Strelci, neznášate lož. Ste zástancom pravdy. Viete, že vám váš náprotivok klame a vôbec sa to nesnaží skrývať a to vás vytáča ešte viac. Zmeňte svoju taktiku, možno sa dopátrate pravdy.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.)
Kozorožci, nie ste tak nepriehľadní, ako si myslíte. Zmena vašej vizáže podporuje partnerovo podozrenie, že máte bokovku. Vesmír sľubuje plodný víkend. Tak pozor, aby ste neskončili inde ako doma.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.)
Cez víkend budete musieť urobiť veľké rozhodnutie. Priatelia vám neporadia. Budete to musieť prebrať so svojím náprotivkom, ktorého sa to týka. Ak sa na potomka ešte necítite, povedzte mu to. Je to dôležité rozhodnutie.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)
Rybičky, ste ľahkým terčom výpredajov. Neutrácajte tam, kde nemusíte. Máte hriešne myšlienky a v posteli sa vám zdá, že máte stereotyp a nič nové vás nečaká. Dajte priestor svojim erotickým predstavám a užite si so svojou polovičkou.