Sajfa splnil sľub a osobne navštívil Fekišovce: TOTO musíte vidieť!

Približne pred dvomi týždňami sa na internete zjavilo video, ktoré sa ihneď stalo obrovskou senzáciou. Bizarné zasadnutie poslaneckého zastupiteľstva v obci Fekišovce si pozrelo už tisíce Slovákov a nechýbali medzi nimi ani známe osobnosti. Slova sa okamžite ujal moderátor Sajfa, ktorý prisľúbil osobnú návštevu preslávenej dediny. A ako to dopadlo?

Starostka z obce Fekišovce, ktorá sa nachádza v okrese Sobrance, zvolala po svojom zvolení prvé oficiálne zasadnutie obecného zastupiteľstva, ktoré malo pôvodne prebiehať v priateľskom duchu. Malú dedinku, obývanú približne 300 obyvateľmi, však zo dňa na deň zviditeľnilo video, ktoré obletelo doslova celé Slovensko.

Práve na základe mimoriadneho úspechu a virality zverejnil moderátor Sajfa výzvu, po ktorej naplnení mienil osobne zájsť do kontroverznej dedinky Fekišovce. “Ak bude mať táto fotka viac ako 20-tisíc lajkov, pôjdem zachrániť Fekišovce osobne,” uviedol k snímke moderátor.

Aj keď dal fanúšikom čas niekoľko dní, výzva bola splnená za jedinú hodinu! Sajfa sa preto dohodol s poslucháčkou Fun radia, ktorá ho aj s tímom čakala priamo vo Fekišovciach, kde mu osobne ukázala najdôležitejšie zastávky v momentálne najpopulárnejšej obci Slovenska.

Článok pokračuje na ďalšej strane…