VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Na Kozorožca praskne nevera, Váhy čaká milostná jazda roka! Čo ostatní?

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)
Milí Blíženci, po náročnom týždni prepadáte smútku. Napriek tomu oceníte čaro svojej drahej polovičky. Stále to medzi vami iskrí. Víkend budete preto tráviť v posteli so svojou láskou. Nepodceňujte však komunikáciu.

RAK (22. 6. – 22. 7.)
Raci, buďte opatrní a neprezrádzajte na seba všetko, ako to máte vo zvyku. Vo vašom okolí sa pohybuje zákerák, ktorý vám chce uškodiť. Závisť je všade, preto chráňte svoju lásku ako oko v hlave. Váš miláčik vás vychvaľuje, a to pošteklí vaše ego. Je to presne to, čo teraz potrebujete.

LEV (23. 7. – 22. 8.)
Levy, cez víkend budete zmätení a budete prepadať depresiám. Vesmír vás však podrží. Môžu to byť len dozvuky emočne náročného novu v Rybách. V nedeľu už sa budete cítiť lepšie, len myslite na svoje úspory. Nemáte na rozhadzovanie.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)
Štartuje víkend a vy ste ako vytrhnutý z reťaze. Neviete čoby, a nechcete sedieť doma na gauči. Váš best friend vás vytiahne do spoločnosti, a to je dobre. Ale pozor, vesmír varuje, šancu na flirt dostanú len nezadaní.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)
Nezadané Váhy si v milostnom živote užívajú poriadnu jazdu a nechcú zastaviť. Hriešne myšlienky však majú aj zadaní. Pretože zakázané ovocie predsa chutí najlepšie. Hviezdy varujú, tentoraz by vám románik neprešiel bez následkov.

Článok pokračuje na ďalšej strane…