V deň jej svadby ju znásilnili. Nikto však nečakal, že tá pravá hrôza ešte len nastane …

Jedného večera Terry so svojím mužom zaspali, bez toho, aby zhasli oheň v krbe a to sa bohužiaľ stalo Harrymu osudným. Tú noc zomrel na otravu oxidom uhoľnatým a Terry sa z celej tejto udalosti úplne zrútila a upadla do ťažkých depresií.

Jej najlepším priateľom a zároveň človekom, ktorý sa jej snažil pomôcť, bol pastor Tonny Gobang, ktorý Terry pravidelne navštevoval a snažil sa ju držať nad vodou. Po niekoľkých spoločne strávených mesiacoch si dvojica uvedomila, že k sebe niečo cítia a patria k sebe.

Terry však ešte pred svadbou chcela Tonnymu povedať všetko, čo sa jej stalo, aby medzi nimi nebolo žiadne tajomstvo. Terry si tiež myslela, že kvôli brutálnemu znásilneniu nebude môcť mať nikdy deti, Tonnymu však tohle nevadilo. „Deti sú darom od Boha. Možno sa tohto daru dočkáme, možno nie. Keď nie, aspoň budem mať viac času na to, aby som milovať teba, „povedal Terry jej priateľ.

Ovšem rok po ich svadbe sa manželia dočkali ozajstného zázraku. Terry bola naozaj tehotná a nakoniec nie len raz.

Terry neskôr o svojom živote napísala aj knihu, ktorú propaguje po celom svete. Snaží sa dodať ostatným ľuďom odvahu a silu, pretože ona sama vie najlepšie, ako je niekedy ťažké znovu vstať a opäť začať od nuly.