SMUTNÁ správa: Známy herec z Kobry 11 zomrel pár dní po smrti manželky!

Zo sveta filmu dorazila ďalšia smutná správa. Známy nemecký herec, ktorý sa preslávil aj účinkovaním v seriáli Kobra 11, v sobotu vydýchol poslednýkrát. Stalo sa tak len 14 dní po úmrtí jeho milovanej manželky.

Nemecký televízny herec zomrel vo veku 79 rokov. Podľa denníka Bild mu zlyhalo srdce. Hviezda takých seriálov, ako napríklad Kobra 11 či Kriminálka Kolín odišla na druhý svet len 2 týždne po smrti svojej ženy Doris. Tá podľahla rakovine.

Filmový svet prišiel o ďalšieho známeho herca. Vo veku 79 rokov zomrel podľa informácií Bild 18. januára v berlínskej nemocnici. Herec stál pred kamerami celých 50 rokov svojej kariéry. V kinách sa objavil po prvýkrát ako 24-ročný mladík. Následne získal angažmá v seriáloch a šou ako Pastor Braun či v obľúbenej Kobre 11.

Rovnako si zahral aj v známych kriminálkach. Nevenoval sa však len herectvu a svojím hlasom sa prihováral aj fanúšikom v rádiu. Pracoval aj ako scenárista a zo scény sa vytratil ako 71-ročný v roku 2011. Dojímavé na jeho úmrtí je aj to, že nasledovalo len dva týždne potom, ako na rakovinové ochorenie zomrela jeho milovaná manželka Doris.

Článok pokračuje na ďalšej strane.