Manželka Schumachera v novom dokumente: V slzách opísala, ako na tom je!

„Bez ohľadu na to, čo príde, urobíme všetko, čo bude v našich silách. Snažíme sa robiť všetko možné, aby sa Michael cítil lepšie a pohodlne. A aby vnímal, že mu je naša rodina stále nablízku, “ opísala prístup svoj aj detí v neľahkej situácii.

Zverila sa tiež, čo jej od začiatku na jej láske imponovalo. Boli to drobnosti, ktoré Michael neustále robil. Napríklad keď jej po večeri s láskou pomáhal s riadom. „A áno, samozrejme bol veľmi zábavný a to ma zaujalo,“ dodala.

„Zamilovala som sa jednoducho preto, že je to fantastická osobnosť. Jednoducho som cítila, že je stvorený pre mňa. Nikdy som nepremýšľala nad tým, že je vynikajúci jazdec. To som na začiatku kariéry nemohla tušiť. Nikto to nemohol vedieť, “ uzavrela túto časť.

Svoju lásku potvrdzovala už počas Michaelovej kariéry. Pred narodením detí s ním jazdila na všetky preteky „Nech to bolo v autobuse alebo niekde v zákulisí, vždy som bola s ním. Spoločný čas sme si užívali. Bola to podpora. Len aby vedel, že na to nie je sám, “ opísala, ako sa prispôsobovala rozvrhu svojej lásky. „Jednu noc mi došlo, že nezaspím. Strávila som tak pol noci na toalete čítaním knižky, len aby som ho nezobudila a dobre sa vyspal, “ spomenula tiež jednu príhodu o snahe vytvoriť Michaelovi ideálne zázemie.

O jej nehynúcej láske hovorí aj to, s akou hrdosťou o svojom mužovi stále hovorí. Legendárny pilot sa málokomu otvoril a len pár ľudí ho skutočne dobre pozná. „Je veľmi opatrný. Vždy trvalo nejaký čas, než bol presvedčený, že dotyčného pozná a môže mu veriť. Ale keď sa otvoril, tak na sto percent, “ vysvetlila.

Ozrejmila tiež, prečo nechce o manželovom stave hovoriť podrobnejšie. „Michael nás vždy ochraňoval. Teraz ochraňujeme my jeho. Súkromie je súkromie. Je pre mňa extrémne dôležité, aby si mohol užívať svoj súkromný život, ako len to v súčasnosti možné, “ dodala verná manželka.

FOTOGALÉRIA: