Šokujúci ZVRAT v svadobnej šou: Takto dopadli Vierka a Mišo v šou Svadba na prvý pohľad!

No v Benátkach sa to iba zhoršilo. Kým umelec Michal bol z dovolenky nadchnutý a užíval si ju plnými dúškami, Vierku jeho nadšenie akoby priam obťažovalo. Označila ho ako veľké dieťa a vyzeralo to tak, že pobyt v Taliansku si užíva ešte menej ako spoločnosť svojho manžela.

Podľa zostrihu v najnovšej časti to vyzeralo tak, že jej v Benátkach prekážalo takmer všetko a pre nič sa nedokázala nadchnúť ani z polovice tak, ako jej partner. No a kým jej vadilo jeho „vnútorné dieťa“, jemu zasa nie je sympatické to, že nad všetkých ohŕňala nos a pri každej príležitosti telefonovala domov na Slovensko namiesto toho, aby si užívali spoločnosť toho druhého.

Ostatné páry v tomto experimente sa počas medových týždňov vzájomne spoznali a mali k sebe blízko, no najstaršia dvojica ide na všetko veľmi pomaly. Doteraz sa Vierka s Michalom nedržali ani za ruku a o puse sa v ich prípade taktiež hovoriť nedá. Ženích sa preto rozhodol zakročiť a požiadal o pomoc psychológa z markizáckej šou.

,,Vierka, ako by to mohlo prebiehať najbližšie týždne?” zaujímal sa odborník. ,,Ja si to neviem predstaviť!” tmavovláska zaujala naozaj tvrdé stanovisko. Nevesta dokonca nechce vyskúšať so svojím manželom spoločné bývanie – odišla do Ružomberka a Michal ostal v Bratislave. Ako sa celá situácia nakoniec vyvinie, sa dozvieme v piatok večer na Markíze.