Posledné vysielanie Kmotríkovej: Pozrite si jej emotívnu rozlúčku vo videu.

Krátko pred Vianocami sa do médií dostala nečakaná informácia o tom, že obľúbená moderátorka Adriana Kmotríková podala v televízii Joj, kde pracovala 15 rokov, výpoveď. Včera tak boli večerné Noviny TV JOJ pre sympatickú blondínku poslednou bodkou za jej úspešným pôsobením v Jojke, pričom chýbať nemohla ani emotívna rozlúčka.

20. decembra sa na verejnosť dostala informácia, že moderátorka hlavného spravodajstva televízie JOJ podáva po dvadsiatich rokoch pred kamerami nečakanú výpoveď. Nielen kolegovia, ale aj fanúšikovia sa s ňou napokon rozlúčili o pár dní neskôr, konkrétne v živom vysielaní dňa 5. januára.

Adriana Kmotríková začala svoju púť v televízii Joj 4. mája 2004 a ukončila ju včerajším dňom, kedy dala divákom definitívne zbohom. Počas 15-tich rokov v Jojke však okrem krásnych momentov prišli aj životné rany – v roku 2015 absolvovala dvojnásobná mamička operáciu mozgu a náročnú liečbu a keď sa už zdalo, že je všetko v poriadku, rakovina sa v roku 2017 vrátila.

Adriana Kmotríková (49) bola stabilnou súčasťou tímu televízie JOJ, pričom koncom decembra podala nečakanú výpoveď. Aj keď sa o dôvodoch odchodu jednej z hlavných tvárí spravodajstva horlivo diskutovalo, sama napokon predsa len uviedla, čo ju prinútilo vzdať sa miesta pred kamerami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.