Kollárove návštevy zavarili sestričkám: Šľachetný čin od známeho markizáka!

Celý ten „cirkus“ spôsobila jedná z Borisových partneriek, ktorá sa mala oňho po večeroch údajne starať. Jedná zo zdravotných sestier jej podľa všetkého odmietla spraviť čaj pre Kollára.

Pravdou je, že Kollárove dámske návštevy počas zákazu navštevovania v nemocniciach liezli sestričkám poriadne na nervy, a keď sa mali na predsedu parlamentu sťažovať, sťažili to maximálne sami sebe. Sestričkám pohrozili výpoveďou alebo siahnutím na vianočné odmeny.

Kauza vytočila aj markizáka Aleša Mlátilíka, ktorý je známy aj vďaka markizáckemu Teleránu. „Tí, čo ma poznajú, vedia, že jedna z vecí, čo najviac v živote nenávidím, je arogancia a pocit nadradenosti kohokoľvek nad kýmkoľvek, kam patrí aj papalášstvo,“ uverejnil na svojej sociálnej sieti.

Mlátilík prípad len tak nenechá. Snaží sa dopátrať k identite sestričiek, ktoré kvôli tomu, že si robili svoju prácu, prišli o peniaze. „Možno zafunguje kúzlo sociálnych sietí. Prosím, ak poznáte osobne tie dve sestričky, veľmi rád by som im ponúkol na náš účet nejaký výnimočný víkendový pobyt, aby si mohli aspoň oddýchnuť, kým toto všetko skončí. A touto cestou im chcem poďakovať za všetko, čo pre nás robia. Viem, že to ani náhodou nezahojí krivdu od stresu a arogancie, ale aspoň pomôže vykompenzovať tú stratu vianočným odmien,” napísal.