Reakcia na plánovaný protest: Dôležitá výstraha ministra obrany i vnútra!

Druhý plánovaný protest proti pandemickým opatreniam a premiérovi Igorovi Matovičovi sa má uskutočniť v Deň boja za slobodu a demokraciu 17. novembra v Bratislave. Minister vnútra potvrdil, že policajné zložky sú pripravené!

Vlna nespokojnosti zo strany Slovákov natoľko rastie, že sa už o pár dní bude konať protest proti obmedzeniam, ktoré sú spojené s bojom proti koronavírusu. Koalícia sa tak musí pripraviť na protestujúcich, ktorí sú ochotní riskovať vysoké sankcie, keďže je stále vyhlásený núdzový stav.

V utorok (17. novembra) sa má v Bratislave uskutočniť protivládny protest, ktorý začne na Hlavnej stanici. Slováci chcú prejaviť svoj nesúhlas so zavedenými opatreniami, ktoré obmedzujú ich slobodu. Podporu našli dokonca aj u opozičnej strany Smer-SD. ,,My prídeme,“ spoločne hovoria vo videu členovia kedysi vládnucej strany.

Minister vnútra SR Roman Mikulec v súvislosti s organizovaním protestu proti vláde Igora Matoviča ako aj koronavírusovým opatreniam, na ktorý sa chystajú aj predstavitelia Smeru- SD či SNS, vyzýva ľudí tam predsa len neísť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.