Matovič poriadne PRITVRDIL: Slováci, ktorí sa neotestujú,…!

Slovensko už o necelé dva týždne čaká udalosť, ktorú premiér Igor Matovič označil za najväčšiu logistickú operáciu, aká kedy bola v našej krajine vykonaná.

Počas Dušičiek totiž prebehne celoplošné testovanie na koronavírus, ktoré by malo byť zatiaľ dobrovoľné. Nakoľko je ale cieľom preveriť zdravie celého národa, ignoranti sa môžu dočkať nemilých dôsledkov.

Igor Matovič ohlásil celoplošné testovanie národa na koronavírus, pričom začať sa má v najzasiahnutejších okresoch už o pár dní. V relácií Na telo ale poriadne pritvrdil, keď oboznámil Slovákov s tým, čo ich čaká v prípade odmietnutia účasti na pretestovaní.

Igor Matovič ohlásil celoplošné pretestovanie Slovákov na koronavírus, pričom na jeho slová už zareagovala prekvapená Zuzana Čaputová aj profesor Vladimír Krčméry, ktorý upozornil na dôležitý detail. Armáda tak pripravuje podmienky na testovanie s názvom Spoločná zodpovednosť, ktoré by sa malo spustiť už začiatkom novembra. Už o pár dní ale začne pilotné testovanie v najpostihnutejších okresoch Dolný Kubín, Námestovo, Tvrdošín a v okrese Bardejov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.