Pamätáte si 210-kilovú Sanny z vyvolených? Stráca sa pred očami a ďalej chudne!

„Sme spolu približne od začiatku roka a pretože si rozumieme, máme podobné záujmy, tak sme sa rozhodli pre zásnuby,“ povedala Sandra Bartošová, ktorú ľudí poznajú z reality šou VyVolení. Sanny vo vile hriechov vydržala len 34 dní. Moc si neužila, zato na seba upozornila tak, že ju majú mnohí dodnes v živej pamäti.

Sandra sa so svojou partnerkou Katarínou zasnúbila na konci júla . „Verím, že raz dôjdeme k tomu, že sa vezmeme, nenazývajte duchovnými to teda registrovaným partnerstvom. Svadba je svadba, ale to zatiaľ legislatíva v Česku neumožňuje, „pokračovala Sanny, ktorá prehovorila aj o svojej váhe.

„Z 210 kilogramov, ktoré som vážila v súťaži, som dala svoju váhu na 117 kilogramov. Lenže váha sa mi aktuálne zastavila a stagnuje, „prezradila pre eXtra.cz Sandra.

Jej cieľ je dostať sa na skvelých 100 kilogramov. A tým, že sa jej podarilo skutočne zhodiť veľa zo svojej váhy, je inšpiráciou pre druhých, ktorí bojujú rovnako.

Je to o disciplíne a hlavne o tom, že človek chce niečo zmeniť. Všetkým, ktorí chcú podobne zhodiť, držím palce, ľahké to určite nie je, „dodala Sanny.

FOTOGALÉRIA: