Milan pokračuje s premenou: Schudol ďalšie dvojciferné číslo a vyzerá na nepoznanie!

Za odvedenie tohto bravúrneho kúska si tak schudnutý fešák mohol užiť krásne prekvapenie v podobe vystúpenia so známou hviezdou!

Obrovským šokom pre 25-ročného učiteľa hudby bol príchod slovenského operného speváka a zároveň obľúbeného herca Filipa Tůmu, ktorý si s ním zaspieval úryvok z Toreádora. Po dojímavom vystúpení sa hudobníci pozdravili dotykom lakťov, pričom dojatie priznal aj samotný televízny aktér. O to viac, keď mu Milan prezradil, že je preňho dlhoročnou inšpiráciou.

Milan sa za minulý rok zmenil nielen výzorovo, ale aj psychicky. „Som oveľa čerstvejší, rýchlejší, výkonnejší. A také, že nevládzem, nejdem alebo nedokážem, už viac nie je.

O tri týždne ma čaká plastická operácia, na ktorú sa, samozrejme, teším, ale mám pred ňou aj rešpekt,“ doplnil.

Mladík zostal učiť v Tornali a cíti sa ako nový človek. „Čo sa týka môjho povolania a práce, je to úplne iné. Zrazu sa zmestím za klavír, nebolí ma chrbát, kríže, ruky, ktoré si už aj viem prekrížiť. Hrá sa mi neskutočne dobre.

Dúfam, že to nevyznie namyslene, ale aj nevyzerám zle za tým klavírom, dá sa už na mňa aj pozerať, nie iba počúvať. Som šťastný a vďačný za tento rok, nebudem menovať komu, lebo niekoho by som určite vynechal, ale každému človeku, ktorý pri mne stál a pomáhal mi zdolávať prekážky,“ opisuje svoju radosť.

FOTOGALÉRIA: