Fotky plné šťastia a nehy: Bagárová sa pochválila mesačnou Rumiou, veď vyzerá úplne ako tatko

Monika nemá problém ukázať kus zo svojho súkromia. Mladá speváčka prezradila, že maličká Rumia je ukážkové bábätko, veľa spinká, dobre papá a Monika si tak tento čas užíva naplno, dokonca si našla čas aj na svojich fanúšikov, ktorí jej posielali na sociálnej sieti Instagram otázky a ona s radosťou odpovedala.

Ruminka sa neotočila, bola panvovým koncom,“ prezradila Monika o tom, prečo lekári nakoniec pristúpili ku sekcii.

„Vôbec neviem, ako sa mi podarilo celý deň takto fungovať. Sama som to nečakala, že s vami v telke vydržím tak dlho,“ napísala Monika a tiež prezradila, že sa aj napriek sekcii cíti výborne.

Krásna speváčka si materstvo veľmi užíva a je viac ako jasné, že sa do dcérky absolútne zamilovala. So starostlivosťou o bábätko jej pomáha mama aj babička, s čím mladá mamička vôbec nemá problém a priznala, že na veci okolo starostlivosti o dcérku majú rovnaký názor.

Monika nemala problém priznať aj to, že patrí k dojčiacim mamičkách a vyslovila aj svoju túžbu dojčiť čo najdlhšie jej to pôjde.

„Ruminka je veľmi dobrá. Krásne spinká a papá, potom chvíľu pozerá a usmieva sa. Je to anjelik, veľmi dobré a spokojné bábätko. Nepotrebujeme ani štuple do uší pre tatina a pokojne spí s nami,“ rozplývala sa nad dcérkou.

Mesiac od narodenia malej Rumi
Od pôrodu sa celý svet točí hlavne okolo Rumie, čo je úplne pochopiteľné. Novopečená mamička Monika často pridáva rozkošné InstaStories, kedy natáča alebo fotí dcérku sladko spiacu v postieľke alebo kočíku.

Ako posledný príspevok pridala tri fotky, kde je ona s Makhmudom Muradovom a ich malou dcérkou. „Mesiac spolu,“ rozplývala sa Monika. Je vidieť, že je Bagárová naozaj veľmi šťastná a vedľa seba má skvelého partnera.

FOTOGALÉRIA: