Cestovanie Slovákov nadobro zastaví druhá vlna pandémie! Matovičove slová nie sú vôbec potešujúce!

matovic koronavirus

Slováci sa ihneď po otvorení hraníc húfne rozchodili na dovolenky, najobľúbenejšie je momentálne Chorvátsko. Pri narastajúcom kĺzavom mediáne s novými nakazenými najmä v Čadci a na Kysuciach, Igor Matovič schladil všetkých dovolenkárov.

Začiatkom mesiaca avizovala prepravná spoločnosť Regio Jet, že od 30. júna do 26. septembra budú premávať vlaky do Chorvátska priamo z Bratislavy. Je však možné, že cestovanie Slovákov nadobro zastaví druhá vlna pandémie koronavírusu!

V uplynulých dňoch oznámila spoločnosť Regio Jet, že z Prahy do chorvátskej Rijeky budú trikrát týždenne premávať vlaky, pričom české zastávky sa napokon rozšírili aj o Bratislavu. Cena jednosmerného cestovného lístka sa pohybuje v sume od 22 € a je v nej zahrnutý i palubný servis, internetové pripojenie, či dokonca káva a raňajky zdarma!

Túto možnosť, ktorá sa napokon rozšírila na sedemdňovú premávku, sa rozhodlo využiť množstvo našincov a takmer okamžite sa predalo 30 000 lístkov. Igor Matovič však v relácii u Braňa Závodského v rádiu Expres cestovateľov mierne schladil, keď im oznámil znepokojivé správy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.