Nočná mora Dary Rolins sa naplnila: Moje telo sa úplne rozpadlo!

Dara, ktorá si zakladá na perfektne vypracovanom telíčku, vyšla zo cviku. „Moje telo sa na chvíľu úplne totálne rozpadlo, pretože asi malo pocit, že teraz môže odpočívať, takže – opar, jačmenné zrno, teraz aktuálne mám nádchu …,“ povzdychla si speváčka, pre ktorú ale nebude problém dať sa zase dohromady.

Nie je si na čo sťažovať
Dara s dcérou Laurou prečkávajú epidémiu v honosnej vile za Prahou. Pôvodne tam s nimi žil aj rapper Rytmus, s ktorým sa speváčka pred dvoma rokmi rozišla.

Nad „rozpadajúcom sa tele“ ale nakoniec Rolins mávla rukou. „V zásade sme zdravé, v tom najzákladnejšom zmysle slova. Tým pádom si myslím, že nie je na mieste si sťažovať, „.

Dare napriek tomu nezmizol úsmev z pier. Koronavirová kríza trvá už vyše mesiac, ale ako je u nej zvykom, snaží sa na tom hľadať len pozitívne prínosy. „Majte krásny deň, aj my ho máme. A preto vás chcem len pozdraviť a napísať vám, že na vás myslím, “ pozdravila Rolins svojich fanúšikov.

Spomienky na Bali
Západ slnka na našej záhrade dnes prudko konkuroval dovolenkovej atmosfére Sunset na Bali. Pozdravujem všade tam, na všetky smery, všetkých, ktorí patria medzi našich priateľov, aj tých, ktorých nepoznám osobne, ale viem, že mi fandia zo zahraničia. Kvôli tým zatvoreným hraniciam ste pocitovo ešte o niečo vzdialenejší. Môj dnešný úsmev patrí vám, “ napísala s úsmevom Dara.

FOTOGALÉRIA: