Vdova po Karlovi Gottovi zanechala fanúšikom dojemný odkaz. Puklo nám srdce!

Dojemný odkaz:
Ivana (44) fanúšikom Karla napísala krásne slová, týkajúce sa aktuálnej ťaživej situácie ohľadom Koronavírus pandémie.

„Z celého srdca vyjadrujem podporu a obdiv všetkým, ktorí v týchto dňoch sa starajú ako o chorých seniorov v nemocniciach a rôznych zariadeniach, tak o zdravé seniorov doma. Sama dobre viem, ako láskyplnú starostlivosť, či výpomoc druhých, hoci aspoň pri nákupoch, seniori ocenia, „napísala na úvod Ivana.

Ďalej vyjadrila obdiv všetkým, obzvlášť potom tým, ktorí nasadzujú vlastné životy. „Veľmi obdivujem a skláňam sa nad všetkými zdravotníkmi v 1. línii, ktorí s nasadením vlastného zdravia zachraňujú životy tým najviac chorým. Vážim si všetkých lekárov, sestier, ošetrovateľov, lekárnikov, hasičov, policajtov, aj predavačiek, ktorí v týchto dňoch vynakladajú veľa úsilia pre bezpečnosť a pomoc nás všetkých. “

„Myslím na vás i na vaše rodiny, držte sa a prajem vám veľa síl a energie. Rovnako tak myslím aj na dobrovoľníkov, medikov i všetkých, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomáhajú a podávajú pomocnú ruku. Skláňam sa pred vami všetkými. Dojíma ma spolupatričnosť nášho národa! Verím, že vás azda budem môcť na jeseň a v zime aspoň potešiť troma, snáď aj pre vás, krásnymi a dojemnými projektami spojenými s mojím manželom Karlom, „pokračovala.

Na záver zaželala všetkým pevné zdravie. „Teším sa na vás v lepších časoch a prajem vám veľa síl a čo najpevnejšie zdravie! A Honzovi Malířovi ďakujem za krásnu momentku z konca minulého leta, o ktorú sa môžem podeliť s vami, Karlovými priaznivcami, „zakončila vdova po Karolovi.

FOTOGALÉRIA: