Sme naozaj až taký hlúpy národ? Po Jasnej prichádzajú ďalšie šokujúce zábery, ktoré dvíhajú tlak!

,,KORONAVÍRUS: ĽUDSKÁ BEZOHĽADNOSŤ NEPOZNÁ HRANICE, REŠPEKTUJTE MIMORIADNU SITUÁCIU! Neuveriteľné. Táto fotografia vznikla spred oddelenia dokladov v Košiciach a môžete na nej vidieť desiatky ľudí,” znie rozčúlenie administrátora facebookovej stránky Polície Slovenskej republiky.

,,Tak ako už v priebehu včerajšieho odznelo z úst premiéra SR, mimoriadne opatrenia krízového štábu smerujú k tomu, aby sa ľudia nezhlukovali vo väčšom počte na jednom mieste, a to aj napriek tomu, že nie sú v karanténe. Tieto opatrenia neslúžia na to, aby si verejnosť vybavovala svoje záležitosti na úradoch.

Opatrenia slúžia v prvom rade na to, aby sa nenaplnil katastrofický scenár z Talianska, Španielska alebo iných štátov. Ide o nás všetkých, sme v tom spolu,” vysvetľujú ľuďom muži zákona, ktorí ich dôrazne žiadajú, aby sa počas trvania mimoriadnych opatrení zdržali konania, vedúceho k situácii na fotke a rešpektovali nariadenia krízového štábu.

Nielen v Košiciach si pomýlili opatrenia s voľnom a prázdninami. Svoje by o tom vedel povedať aj Viktor Vincze, ktorý sa tieto zábery rozhodol zdieľať…

Posúďte sami…

FOTOGALÉRIA:

Čo by ste mali dodržiavať, ak nie ste v karanténe?

➡️Dodržujte základné hygienické návyky.

➡️Dbajte na dôkladnú hygienu rúk.

➡️Dbajte na zvýšenú dezinfekciu povrchov v domácnosti.

➡️Kašlite a kýchajte do papierových vreckoviek, ktoré potom zahodíte do koša.

➡️Obmedzte návštevy priestorov s vyšším počtom ľudí, návštevu úradov a vyhýbajte sa miestam s vyššou koncentráciou ľudí.