SPACKANÝ ZÁKROK? Zdesení ľudia reagujú na výzor exfarmárky Romany!

O exfarmárke Romane Košťálovej, ktorá zvykla po skončení jedenástej série Farmy šokovať na každom kroku, sme nejaký čas nepočuli. Zdá sa, že vysvetlenie spočíva práve v novom zákroku na perách, ktorý si obvykle vyžaduje chvíľu na to, aby sa ukázal v dobrom svetle.

V Romaninom prípade však tentokrát čakanie nepomôže. Podľa najnovšej fotografie to totiž vyzerá, že jej estetický chirurg práve nemal svoj deň…

Kedysi prirodzená kráska Romana Košťálová patrila v 11. sérii reality šou Farma k najsympatickejším ženám. Tento imidž sa však v dobe okolo naživo vysielaného finále začal totálne kaziť – mnohí fanúšikovia sa k nej otočili chrbtom potom, ako natočila svoje prvé YouTube video, v ktorom poohovárala každého, koho mohla a o krásu prišla v momente, čo ju pokazila uniformnými „kačičkovskými“ perami. Tie najnovšie nabrali celkom nový rozmer.

Sú „len“ viac vypúlené alebo si Romana opäť ľahla pod skalpel (či lepšie povedané injekčnú striekačku) estetického chirurga? Podľa mnohých je správna práve tá druhá možnosť. A čo je ešte horšie, zákrok sa tak celkom nepodaril.

Článok pokračuje na ďalšej strane.