Jasmina s Rytmusom ukázali Sanelovu izbičku: Takúto detskú izbu ste ešte nevideli!

Tak tomu sa povie číra nádhera! Rovnako ako každý rodič i Jasmina Alagič Vrbovská (31) a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský (43) chcú svojmu dieťatku dopriať to najlepšie, čo môžu – ako výchovou, tak aj prostredníctvom materiálnejších prostriedkov. No a keďže, čo sa týka financií, dvojica netrpí núdzou, zainvestovali aj do jeho detskej izbičky.

Koncom júla synček moderátorky Jasminy Vrbovskej Alagič a rapera Patrika Vrbovského oslávil prvý rôčik. Dvojica tak zrejme usúdila, že je načase, aby sa rozlúčil so svojou bábätkovskou izbičkou – vymyslela mu kráľovstvo, v ktorom sa môže cítiť doslova ako malý Mauglí.

Počas leta prezradila Jasmina svojim fanúšikom na Instagrame, že izbička synčeka Sanela, v ktorej dovtedy dominoval rozkošný modvedíkovský motív, je v procese rekonštrukcie. Okrem toho uviedla, že sa z nej vytešuje natoľko, až má zimomriavky. Avšak ukážku interiéru kráska sľubovala až vo chvíli, kedy bude všetko tip top hotové.

A tá je veru mimoriadne výnimočná. Ak by ste si pomysleli, že kráľovstvo malého Sanela sa skladá z kopy plyšových medvedíkov a typickej záplavy modro-bielej farby, ste na omyle. Rodičia rozkošného chlapčeka sa pri zariaďovaní jeho izbičky riadili niečím úplne iným.

Článok pokračuje na ďalšej strane.