Meghan si už v Kanade vybrala dom: Pozrite sa na luxusné sídlo za milióny!

Podľa zahraničných médií si už vojvodkyňa zo Sussexu v Kanade vybrala miestečko, kde by chcela vychovávať svojho synčeka Archieho (8 mesiacov). Hodlá sa vraj zabývať v krásnej vile v najprestížnejšej oblasti West Vancouveru, pekne na pobreží, ktorá príde na 27,5 milióna dolárov).

Princ Harry (35) a Meghan Markleová (38) sa nechali počuť, že sa hodlajú čiastočne presunúť do Kanady, a tak sa tu už pomaly, ale isto začínajú obzerať po nejakom tom ideálnom bývaní. Ako sa zdá, rozhadzovačnej vojvodkyni zo Sussexu padol do oka úžasný „zámoček“ o ploche 6857 štvorcových metrov, ktorý ponúka úchvatný výhľad na oceán.

Podľa toho je tiež konštruovaný – všetkých šesť spální a päť kúpeľní v štyroch podlažiach majú totiž obrovské panoramatické okná a niekoľko rozsiahlych terás. Táto rezidencia sa nachádza v miliardarskej štvrti nazvanej Golden Miles, je stará 108 rokov, a podľa popiskov realitnej agentúry sa jedná o „skutočne ohromujúce rodinné sídlo“ .

Súkromie slávneho páru a ich potomka by zabezpečovali brány a živé ploty okolo celého pozemku, a zo strany od pláže by ich od čumilov a paparazzov udržiavali šesť metrov vysoké múry. Pozrite sa do fotogalérie a posúďte sami…

Článok pokračuje na ďalšej strane.