Už nemám priateľku, mám snúbenicu! Pozrite sa na ten obrovský zásnubák! Chváli sa Majk Spirit

Nie je to tak dávno, čo slovenský rapper a kouč poslednej časti speváckej šou Hlas Česko Slovenska Majk Spirit odhalil identitu svojej krásnej drahej polovičky Márie. Niet divu, že mu učarovala. Atraktívne snedá pleť, dlhé hnedé vlasy, prenikavý pohľad a nádherný úsmev, to je žena, ktorá je snom mnohých mužov. A Majk má šťastie, že takúto krásku doma má.

Preto sa zrejme rozhodol, že si ju poistí, aby mu len tak neutiekla, a evidentne zamilovaný až po uši vzal Máriu na romantickú dovolenku na thajský ostrov Koh Samui.

Tam priamo na pláži pri romantickej večeri vyslovil svoje želanie, aby sa stala jeho ženou. A s novinkou sa tak fanúšikom už chváli na sociálnej sieti. „Už nemám priateľku, mám snúbenicu …,“ povedal všetkým šťastný slovenský hudobník.

Či sa bude konať svadba v zahraničí rovnako ako zásnuby, nie je zatiaľ jasné. Rovnako tak ani to, či po zásnubách či svadbe bude nasledovať aj zvyčajne očakávaný prírastok do rodiny.

Isté ale je, že slovenská hviezda, ktorá bez dvoch centimetrov meria rovné dva metre, zrejme prežíva najkrajšie obdobie svojho života.

FOTOGALÉRIA: