Posledné vysielanie Kmotríkovej: Pozrite si jej emotívnu rozlúčku vo videu.

“Skutočný dôvod môjho odchodu je taký, že po vyše 20 rokoch na televíznej obrazovke, aj keď som po celý ten čas túto svoju prácu milovala, túžim po zmene. Po ťažkých obdobiach, ktoré som prekonala, sa cítim byť zdravá, plná energie a radosti zo života, a preto som dospela k rozhodnutiu, že teraz je ten čas, keď sa môžem začať venovať niečomu novému. A teším sa na to,” prezradila pred pár dňami Adriana.

A to ju zrejme motivovalo k rozhodnutiu plniť si ďalšie sny – jedným z nich je práve pomoc ľuďom, nachádzajúcim sa v ťažkých životných situáciách.

5. 1. 2020 posledné vysielanie Adriany Kmotríkovej
Vždy usmiata blondínka sa vo svojom poslednom vysielaní dočkala krásnej dokrútky, ktorou sa s ňou rozlúčili jej kolegovia zo spravodajstva. ,,Ja teraz neviem, že kto má viac slzy na krajíčku, či ty alebo ja,” po jej doznení reagoval Aďkin dlhoročný parťák Janko Mečiar, ktorý zároveň svojej kamarátke venoval nádhernú kyticu bielych ruží.

,,Vy ste ma tak dojali, že neviem teraz, čo povedať, ale ďakujem. Milí diváci, no… Dovoľte mi, keďže toto je moje posledné televízne vysielanie, aby som sa z úprimného srdca poďakovala, predovšetkým televízii JOJ za príležitosť. Za krásne roky strávené pred kamerou, zvlášť nášmu šéfovi Rolovi Kubinovi, za to, že mi umožnil.. On vie, čo mi umožnil. Všetkým kolegom, a najviac asi tebe, Janko, za to, že si ma vždy podržal a pomohol… Ty vieš tiež kedy. No a vám, milí diváci, za to, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať, za priazeň a podporu. Prajem vám najmä veľa zdravia a tiež takej obyčajnej ľudskej lásky v akejkoľvek podobe. Nech si ju rozdávame, všetci ju potrebujeme. Majte sa krásne a dovidenia,” rozlúčila sa s divákmi dojatá Adriana, ktorej na jej ďalšej ceste prajeme veľa šťastia.

VIDEO: