Namiesto dovolenky prišla smrť! Zuzana Plačková prišla o milovanú osobu!

Na prvý pohľad dokonalý život, v ktorom nechýba zdravie, láska, šťastie a ani blahobyt. Ako sa ale pred malou chvíľou ukázalo, za dverami súkromia môže byť častokrát všetko inak. Najúspešnejšia slovenská influencerka Zuzana Plačková sa pred malou chvíľou s fanúšikmi podelila o mimoriadne smutnú informáciu.

Slovenská hviezda Instagramu, ktorú podporujú státisíce fanúšikov, má, zdá sa, dokonalý život. Aj ona je však len človekom, pričom ako sama uviedlla, to, že ľudia na sociálnych sieťach neukazujú smútok neznamená, že všetko v ich živote je v poriadku.

Aj keď je v podstate celé jej súkromie zverejnené na Instagrame a iných sociálnych sieťach, niektoré veci si úzkostlivo stráži. Na internete nenájdete veľa fotiek s jej rodičmi či iné archívne zábery rodiny. S najhoršou správou sa ale Zuzana potrebovala podeliť aj s fanúšikmi.

,,Takto si ťa budem pamätať navždy,” Zuzana Plačková napísala na svoj Instagram, kde sa ešte pred pár hodinami tešila z nového parfumu na pomoc týraným ženám či z blížiacej sa dovolenky. Namiesto relaxu však tesne pred Vianocami prišla životná rana v podobe smrti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.