Žena, ktorá vyštvala Dominiku Gottovú: S týmto dievčaťom (24) našla manžela v posteli

„V Claudii som našiel pravú, čarovnú priateľku,“ rozplýval sa bývalý gitarista metalovej kapely Stratovarius. Dievča mal spoznať na údajnom turné po juhoamerických krajinách, zrejme to ale rovno zapichol v Mexico City, odkiaľ Claudia pochádza. Plánuje za ňou prísť, odletieť by mal už vo štvrtok. „Priletím tam cez Madrid,“ zveril sa.

Pristihla ich pri sexe
Fínsky muzikant sa vôbec neobťažoval pletky s mexickou metalistkou pred Dominikou tajiť. Milenku si na začiatku novembra priviezol do Helsínk a trávili spolu ohromne veľa času. Claudia tvrdí, že Timo je jej hudobným vzorom.

„Jeden večer ju dokonca priviedol k nám domov. Išla som spať, bola som úplne rozhodená. A keď som išla v noci na záchod, tak som ich pristihla pri sexe. Bolo to strašné,“ povedala denníku Blesk. A nie je vylúčené, že to nebolo prvýkrát a naposledy.

Tolkki si totiž milenku fotil aj v hotelovej izbe a často s ňou cestoval vlakom. Hoci je osud manželstva spečatený, Timo sa v opitosti pokúsil o záchranný manéver. „Milujem svoju manželku Domi, ale z niekoľkých dôvodov tu so mnou teraz nemôže byť. Prijímam to ako časť svojho osudu, život ide ďalej a na Tima čaká množstvo nových dobrodružstiev, “ odkázal.

Napriek smelým plánom môže Tolkkiho cesta do Mexika skončiť fiaskom. U dievčaťa najskôr prespávať nemôže, a tak zháňa ubytovanie po známych, pretože na hotel nemá peniaze.

O strechu nad hlavou prosí už tretíkrát, väčšina ľudí sa mu však vysmiala. „Ak nemáš prachy a nemáš kde spať, nehovoríš španielsky a nemohol by si si kúpiť ani jedlo, radšej zostaň doma. Proste tam zostaň a začni na sebe makať, “ poradila mu napríklad Vierka zo Slovenska.

Či si jej slová vezme k srdcu, je vysoko nepravdepodobné. Timo má totiž s Claudiou veľké plány, okrem iného ju chce dostať do speváckej súťaže Eurovízia. Je viac než isté, že návrat do Prahy bolo to najlepšie, čo mohla Dominika urobiť.

FOTOGALÉRIA: