Prvá rodinná fotka celej rodinky: Veronika a Sajfa ukázali dcérku!

Čerstvá mamička sa vo svojom príspevku najskôr úprimne poďakovala za všetky priania a darčeky a následne bola o čosi vážnejšia.

,,Dnes sme presne týždeň rodičia. Sára má oči po ocinovi, a pľúca po mne. Je to bizarno-krásne obdobie a malá nám robí radosť, aj keď občas reve ako tiger. Niektorí ste mi písali, že z nej iste vychováme superženu, čo ma veľmi potešilo. No zároveň som si uvedomila, že ani nemáme inú možnosť. Dámy totiž u nás stále ťahajú za kratší koniec.”

Redaktorka Televíznych novín totiž upriamila pozornosť na rozdiel medzi priemernými mzdami vo verejnej i súkromnej sfére, kde výrazne dominujú muži aj o niekoľko eur.

“Do toho si prirátajme, že takmer tri štvrtiny Slovákov stále veria, že ženina úloha je primárne v starostlivosti o rodinu a domácnosť. No a prihoďme ešte nahodilé rozmary poslancov rozhodovať o cudzích materniciach v snahe získať predvolebné body. Štartovacia línia ako lusk. A to sa Sára narodila so všetkými benefitmi, zdravím, kompletnou rodinou, sociálnym zabezpečením.

Jej menej šťastné súputníčky budú musieť bojovať omnoho, omnoho viac. Toto nie je feministický manifest, ale zamyslenie sa nad vlastnou dcérou a jej budúcnosťou,” uvádza Veronika, ktorej dali za pravdu mnohé ďalšie ženy.

FOTOGALÉRIA: