Meghan má dnes rodiť a je na to sama! Princ Harry od nej utiekol!

Pred vynervovanou budúcou mamičkou dal vojvoda zo Sussexu prednosť Londýnskemu maratónu, kde bude rozdávať medaily a podporovať športujúcich Angličanov. Ako keby azda uprednostňoval svoje kráľovské povinnosti pred faktom, že ho každou minútou môže Meghan Markleová urobiť otcom!

Pôvabná brunetka Meghan a syn princa Charlesa (70) Harry by si vraj predstavovali čo najprirodzenejšie pôrod, a tak spoločne trénovali najrôznejšie dýchacie techniky. Nechali sa dokonca poučiť aj o hypnopôrode, ktorým si údajne prešla aj Kate Middleton (37), manželka Harryho staršieho brata, princa Williama (36). Napriek tomu sa však Meghan netají tým, že by v ideálnom prípade chcela rodiť doma do vane – samozrejme ak nenastanú nejaké komplikácie. Snáď to na ňu nepríde teraz, keď je Harry tak ďaleko od Windsore, kde majú usadlosť!

Podľa niektorých špekulácií však Meghan už dávno porodila, a všetkým dohadom značne nahral fakt, že bývalá hviezdička seriálu kravaťáci vynechala tradičnú veľkonočnú návštevu kostola, kam vždy chodia všetci členovia kráľovskej rodiny. Pred dvoma dňami sa navyše pred Frogmore Cottage objavila sanitka a nad staviskom navyše krúžil vrtuľník, čo skutočne nasvedčovalo tomu, že malé princiatko alebo princeznička už prišlo na svet. Ako je to ale v skutočnosti, to zrejme ukáže až čas … a nie je pochýb o tom, že sa tento zamilovaný pár s touto novinkou pochvál na svojom novom instagramovom účte!

FOTOGALÉRIA: