Zvrat v kauze „stratenej“ političky Miriam: Zmizli aj jej dcéra a partner, babička je zúfalá

Okresná predsedníčka strany SaS v slovenskom meste Poltár podľa babičky Miriam v pondelok odišla s dcérou z domu s tým, že ju čaká pracovná schôdzka v približne 170 kilometrov vzdialenom Komárne. Tam ale podľa všetkého vôbec nedorazila, jej auto bolo v utorok ráno nájdené na brehu rieky neďaleko mesta Žiar nad Hronom.

Luxusný automobil bol predkom vo vode a mal prerazené predné sklo a zakrvavené vnútro, čo naznačovalo, že Miriam nemusí byť v poriadku. Okolie auta i rieku hodiny a hodiny prečesávali policajti, po Miriam ale ani stopy.

To sa zmenilo vo štvrtok, kedy dostali slovenskí policajti správu z Českej republiky, kde ju uvidel jeden zo zamestnancov nemenovanej nemocnice. A skutočne. Miriam sa vo špitáli uchádzala o miesto a bola živá a zdravá. Podľa polície si však nepriala, aby niekto vedel, kde presne sa nachádza. „Neverím tomu. Manžela a dcéru by nikdy neopustila, „ povedala TV JOJ babička Miriam s tým, že podľa nej jej vnučka do Česka neodišla dobrovoľne.

A teraz odišli z domova i spomínaný partner s dcérou. Podľa TV JOJ nie je vylúčené, že sa s ňou spojili a odišli za ňou. Babička, ktorá v dome býva tiež, netuší, kam išli.

Článok pokračuje na ďalšej strane.