Pravda o vzťahu Meghan a Harryho: Je to vážnejšie, než sa zdalo!

To dokazuje aj svojimi činmi: Odsťahovala sa z Kensingtonského paláca do nového domu Frogmore Cottage. Ďalším krokom bolo odlúčenie ich komunikačnej kancelárie, ktorú mali spoločnú s princom Williamom. Posledným „výstrelkom“ potom bolo, že si založili s Harrym aj samostatný účet na Instagrame, ktorý za pár hodín prekonal doterajšie rekordy sledovanosti. Z toho mala pochopiteľne najväčšiu radosť vojvodkyňa, pretože so vstupom do manželstva s princom musela svojich súkromných účtov nedobrovoľne vzdať.

Lenže Harry nedávno prekvapil vyhlásením, že sociálne siete na rozdiel od Meghan neznáša. Princ sa nedávno rozohnil, keď kritizoval súčasnú závislosť dnešnej mladej generácie na sociálnych sieťach: „Deti vyrastajú v dnešnom svete, kde sú sociálne médiá omnoho návykovejšie než drogy a alkohol,“ zdôraznil princ podľa uvedeného webu počas návštevy organizácie YMCA. Na paškál si vzal aj počítačové hry, najmä obľúbené „strieľačky“. Jasne tak deklaroval, že sociálnymi sieti opovrhuje.

Lenže Meghan to má úplne opačne, čo jej môže u princa zavariť. Založenie účtu na Instagrame ju totiž potešilo, byť stredobodom pozornosti vojvodkyňu teší. Lenže ťažko povedať, ako sa bude Harry stavať k postovaniu noviniek z ich súkromného života, nedaj bože detí, keď tento štýl komunikácie i života odmieta.

FOTOGALÉRIA: