Farmár našiel 600 MILIÓNOV dolárov po PABLOVI ESCOBAROVI

Kolumbijský farmár našiel na jeho farme zakopaných 600 MILIÓNOV dolárov. Jeho farma sa nachádza v oblasti kde pôsobil gang Pabla Escobara.

Celým menom Pablo Emilio Escobar Gaviria (1949 – 1993) bol Kolumbijsky drogový kráľ, ktorý v najlepších časoch jeho kriminálnej kariéry dodával väčšinu kokaínu do USA.

Odhaduje sa že dodával až 80% kokaínu do USA.

Pablo, tiež znýmy ako “The King of Cocaine” alebo „kokaínový kráľ“ bol najbohatší kriminálnik v histórii. Jeho bohatstvo bolo približne v hodnote 30 MILIÁRD dolárov v 90. rokoch. Avšak Pablo ukrýval hotovosť na miestach o ktorých vedel iba on sám, a preto sa predpokladá že ďalsích 20 MILIÁRD mal ukrytých po svete a iba on sám vedel kde.

V časoch najväčšej slávy Pablov gang dodával 15 TON KOKAÍNU DENNE do USA. Na prepravu používal od ponoriek až po lietadlá. Podplatených mal od farmárov až po najvyššie postavených politikov.

Zarábal tak rýchlo a tak veľa, že mesačne minul 4000 DOLÁROV na GUMIČKY ktorými viazal peniaze. Peniaze ktoré usklaďoval v pivniciach mu začali potkany ničiť a taktiež sa im nevyhla ani pleseň.

Nález 600 000 000 dolárov tohto farmára odštartoval takzvanú „Novú zlatú horúčku“. Ľudia z celého sveta chodia do Kolumbie a hľadajú indície, prehľadávajú miesta kde Pablo mohol zakopať svoje peniaze s myšlienkou zbohatnúť.

Po Pablovej smrti, CIA tvrdí že bolo odhalených približne 100 jeho tajných úkrytov, ktoré obsahovali 1 miliardu dolárov avšak nitko netuší koľko ich ešte ostáva neodhalených. CIA taktiež tvrdí, že mnohé z týchto úkrytov mohli byť poškodené alebo zničené prírodou.

Len nedávno, 65-ročný farmár, Jose Mariena Carlos dostal grant od Kolumbijskej vlády, aby mohol naďalej pestovať palmový olej na rodiinej farme ktorá je v ich rodine už 200 rokov!

ČLÁNOK POKRAČUJE NA DRUHEJ STRANE ►►►