Hnusná DOHRA prípadu chorého dievčatka. Z tohto vám príde ZLE!

V rámci úspešného jojkárskeho programu sa však podarilo pomôcť rodinke získať peniaze na náročnú liečbu i dopravu. Veľkú radosť z náhlej podpory ale vystriedalo obrovské sklamanie.

Príbeh pani Milotky má totiž hroznú dohru. Vilo prostredníctvom profilu na sociálnej sieti priniesol šokujúce informácie o tom, že mamičku s chorým dieťatkom začali po odvysielaní srdcervúceho príbehu niektorí ľudia hnusne šikanovať.

“V SIEDMOM NEBI sme vám predstavili úžasnú Milotku, ktorá si vás hneď získala. ❤️? Okrem toho, že si Milotka prešla peklom, tak zažíva krutosť najhrubšieho zrna aj teraz. Klopkanie na helmu, posmešky a odstrkovanie! Malej Milotke sa nesmejú len deti, ale aj dospeláci! To naozaj sú niektorí ľudia, tak neľudskí a hlúpi? Bohužiaľ, mnohým naozaj chýba tolerancia a ľudskosť, ?” zverejnila televízia JOJ na svojom Instagrame.

Ľudia v komentároch hneď vyjadrili zdesenie voči tomu, ako sa niektorí v súčasnosti dokážu správať. Namiesto toho, aby rodine poskytli pomoc, ktorú naozaj potrebujú, sa len posmievajú a urážajú.

FOTOGALÉRIA: