Bábätko č. 4? Po tejto odpovedi vojvodkyne je všetko jasné! William však reaguje po svojom!

Britská kráľovská rodina sa vždy nachádzala pod obrovským drobnohľadom médií i spoločnosti a ani v súčasnosti tomu nie je inak. Vojvodkyne Kate Middleton a Meghan Markle tak bezpochyby patria medzi najsledovanejšie celebrity na svete – slávna manželka princa Williama sa najnovšie postarala o ďalší rozruch!

Kate a William sú ukážkový párik britskej kráľovskej rodiny a s láskou vychovávajú svoje tri ratolesti. George má už päť rokov, Charlotte dovŕšila tri a najmladší princ Louise len jeden rok. Napriek nízkemu veku detí a Katiným nepríjemným ranným nevoľnostiam by však chcela mať aj štvrté dieťa. William by tak zároveň nasledoval životné kroky starej mamy, ktorá mala rovnako štyroch potomkov.

Britský princ William (36) a jeho manželka vojvodkyňa Kate (37) vyrazili na oficiálnu návštevu Severného Írska. Okrem oficiálnych podujatí tiež absolvovali tradičné pozdravy s občanmi na ulici.

Jedným z tých šťastných, ktorí mohli s Kate prehodiť pár slov, bol otecko päťmesačného chlapca. Vojvodkyňa z Cambridgeu sa mu priznala, že…

Článok pokračuje na ďalšej strane…