IKEA otvorila dvere psíkom z ulice aby ich ochránila pred mrazmi

Prístupom obchodného reťazca bola milo prekvapená aj Beppe Liotta. Pre The Dodo sa vyjadrila: „cítim sa nesmierne šťastie a cítim teplo v srdci, keď sa prechádzam po obchode a vidím, že psíky sú tu v bezpečí.“

Na sociálnych sieťach sa tento čin rýchlo rozkríkol a ľudia zdielajú tento príbeh a fotky. Zákazníci neváhali a o fotografie sa podelili aj na Instagrame. Do obchodu tak zavítalo o niečo viac zákazníkov, ako normálne. Niektorí tam dokonca prišli len kvôli tomu.

IKEA už v minulosti ukázala, že nie je len obyčajným obchodom s nábytkom. Už pred časom sa reťazec rozhodol, že nadviaže spoluprácu s útulkom Home for Hope a po obchode rozmiestni kartónové makety psíkov. Cieľom bolo nie len ukázať lásku k zvieratám, ale zároveň chceli takýmto spôsobom podporiť adopciu čo sa im aj podarilo.

IKEA bude pokračovať aj naďalej a bude otvárať dvere a srdcia tým zvieratkám, ktoré to najviac potrebujú, a ktoré ľudia neraz prehliadajú.

Čo si o takejto iniciatíve zo strany obchodného reťazca myslíte vy? Ocenili by ste, keby sa aj u nás medzi nábytkom objavili štvornohí priatelia, ktorí potrebujú pomoc?