Iva (18) a Marian (46) na dne: Ich 2 dievčatká skončia na ulici!

„Kde budeme bývať? Máme strach, že s deťmi skončíme ako bezdomovci, „pokračoval muž, ktorý veril, že s Ivou konečne nájdu životný pokoj a budú si v novom – väčšom – byte užívať svojich dvoch dcér.

Marian s Ivou sú vo veľkej neistote a vôbec netušia, či sa im podarí sa s majiteľkou nového bytu dohovoriť. Redakcia eXtra.cz sa snažila ženu, ktorá rodine, známu najmä z kontroverzného dielu Výmeny manželiek, prenajala byt, kontaktovať, a jej vyjadrenie bolo veľmi prekvapivé.

Na otázku, či je pravda, že majiteľka bytu mala Ivu a Mariana s deťmi vyhodiť, dorazila redaktorovi najprv odpoveď, že sa k rodine z Zámeny manželiek nechce vyjadrovať. „Nehnevajte sa, ale nemám dôvod sa akokoľvek k tejto rodine vyjadrovať,“ napísala majiteľka bytu Mullerová, následne ale napísala, že Iva s Marianom na jej slová prikývli. „Nie je to pravda. Pán (myslené Marian) sám povedal, že sa vysťahujú. “

Marian nakoniec priznal, že slová o tom, že sa vysťahujú skutočne povedal. „To je pravda, ale za dve hodiny som sa ospravedlnil, pretože mi prešli nervy. Lenže potom už s majiteľkou nebola reč a len zopakovala, že sa máme vysťahovať. „Je tak evidentné, že rodina zo Semil zažíva naozaj ťažké chvíle. Smutné je, že si tieto spory najviac odnesú ich dve deti.