Šok na Farme: Mysleli ste si, že vás farmári už ničím neprekvapia? Sledujte TOTO!

V stodole sa tak po novom môžu proti sebe ocitnúť muž a žena, čo nebolo po vôli najmä farmárskemu trojlístku Peter – Táňa – Miša. Hoci sa Šmahel vyjadril, že si ženu do duelu zobrať neplánuje, nevylúčil túto možnosť, keďže vie, že ide o hru. Disciplíny budú pritom prispôsobené tak, aby ich zvládla aj žena, pričom mnohí budú mať vďaka tomuto pravidlu poriadne zavarené.

Jednou z účastníčok je aj sympatická Daniela Urbanová, ktorá rozdáva úsmevy na všetky strany. Mladá blondínka je aktuálne v ohrození, nakoľko z nej nevydarený tehličkový rozstrel spravil prvú duelantku. Hoci slečna najprv strúhala formu a na kamery rozprávala o tom, ako sa už teší na návrat domov, odrazu celkom zmenila názor. Dominikovi sa totiž medzi štyrmi očami zdôverila s tým, že by chcela vedieť, aké je to v dueli zvíťaziť.

To však nie je jediné prekvapenie, ktoré sa u farmárov odohralo. Viditeľná zmena správania nastala u jednej z najvýraznejších postáv v celej rybárskej osade. Michaela Štefániková, ktorá vyvolala na farme poriadny rozruch správou o údajnom tehotenstve práve s Dominikom Porubským, náhle otočila strany. Kým Danielu spočiatku vôbec nemusela, odrazu je k nej milá, akoby boli najlepšie kamarátky.

Článok pokračuje na ďalšej strane…