Šok na Farme: Mysleli ste si, že vás farmári už ničím neprekvapia? Sledujte TOTO!

Originálny markizácky projekt Farma X žne obrovskú sledovanosť. Zrejme za to môže aj fakt, že okrem bežných ľudí môžeme na vidieckom statku sledovať osudy známych celebrít. V poslednej dobe sa však do popredia dostávajú najmä mladé baby, ktoré sa pripojili k farmárom už počas rozbehnutej šou.

Na Farmu doniesol poslíček list pre farmárku týždňa. Keď však Karin odhalila ostatným farmárom nové zavedené pravidlo, ostali všetci ako obarení. Táto zmena totiž zničí každú rozbehnutú taktiku!

Na Farme sa len nedávno dozvedeli nové pravidlá, ktorými sa súťažiaci budú riadiť počas Zlatej éry a už sú opäť v šoku. Na Záhorie totiž dorazil poslíček s listom pre farmárku týždňa. Všetci účinkujúci sa tak razom prebrali z opice po bujarých oslavách, na ktorých sa Táňa dokonca nehanbila robiť Šmahelovi pod stolom hanbaté pohyby v rozkroku.

Karin prečítala farmárom list, v ktorom stojí nové a nečakané pravidlo. Práve to zmení chod Farmy natoľko, že všetci výhrychtiví môžu razom zabudnúť na rozbehnutú taktiku. Najnovšie sa totiž prvý duelant, o ktorom rozhodne počet pridelených zlatých tehličiek, bude môcť rozhodnúť aj pre zmiešaný duel.

Článok pokračuje na ďalšej strane…