Zvrat v kauze Kuciak? Razia v luxusnej vile Kočnerovej ženy! Pozrite sa dovnútra…

Slovenský podnikateľ, ktorý bol už prevezený späť do väzby v Leopoldove, je väzobne stíhaný v kauze zmeniek. Kočner totiž žiadal od televízie Markízy v prepočte stovky miliónov korún na základe zmeniek, ktoré mal podpísať niekdajší šéf televízie Pavol Rusko. Zástupcovia médií však zmenky označujú za nepravé.

Nesedí na nich vraj čas ani dátum údajného podpisu. Ľudia z Markízy argumentujú tým, že zmenky neboli nikdy zaznamenané v účtovníctve televízie ani spoločnosti, ktorá ju vlastní. V hre je pritom obrovská suma.

Aj keď včera pri diskusii dennik N policajný prezident Milan Lučanský potvrdil, že Kočner nie je obvinený v kauze smrti Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírová, zo statusu na Facebooku polície vyplýva, že je zrejme podozrivý z násilnej trestnej činnosti. Doteraz bol pritom vyšetrovaný kvôli ekonomickej trestnej činnosti.

Kuciak a Kušnírová, ktorí mali pred svadbou, boli zavraždení vo februári v obci Veľká Mača. Kvôli ich smrti sú teraz obvinené štyri osoby, ktoré skončili vo väzbe. Kočnerovo meno bolo pritom v súvislosti s vraždou novinára skloňovanie hneď niekoľkokrát. Podľa informácií Markízy zásah priamo súvisí so smrťou novinára a jeho nastávajúcej.

FOTKY A VIDEA nájdete na ďalšej strane…