8 TIPOV a TRIKOV do kuchyne 3/4. Takto jednoducho odstránite tuk z jedál alebo vás naučíme ako uskladniť paradajky aby vydržali čo najdlhšie čerstvé.

Ako odstrániť tuk z povrchu polievky alebo omáčky?

Zbavte sa nadbytočného tuku z polievok a omáčok tým, že prejdete lyžičkou s ľadovou kockou pozdĺž hornej časti povrchu tekutiny. To spôsobí, že tuk tuhne v okolí studeného ľadu. Tuk jednoducho vylovte lyžičkou.

Ako jednoducho ošúpať uvarený zemiak

Existuje oveľa lepší spôsob, ako ošúpať zemiaky ako so škrabkou. Začnite varením zemiakov. Po uvarení hoďte zemiaky do ľadového kúpeľa a sledujte, ako šupka puká, prípadne po chvíľke ju jednoducho odstráňte rukami.

Ak sa Vám článok páčil, zdieľajte ho so svojími priateľmi.

▼▼▼