Veľký DRSNÝ októbrový HOROSKOP je tu: Lev príde o peniaze, ale Rybám sa črtá na lepšie časy…

RAK (22. 6. – 22. 7.) Prvé dni tohto mesiaca nebudú úplne fajn. Zo skrine vypadne totiž kostlivec, ktorého ste dlho strážili. Je ten pravý čas postaviť sa problému čelom a vyriešiť ho. Uvidíte, že akonáhle nebudete stále strkať hlavu do piesku, uľaví sa vám.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Ak neprestanete míňať ako besný, veľmi to budete ľutovať. Nielenže pri zbesilých nákupoch miniete skoro celú svoju výplatu, ale aj o ten zvyšok peňazí, ktorý vám zostane, totiž prídete. V roztržitosti totiž zabudnete niekde peňaženku. Dajte si na to pozor.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Aj napriek tomu, že začala tá pravá jeseň, vy sa stále usmievate ako slniečko! Dobrú náladu si uchováte aj celý október, pretože sa budete mať z čoho radovať. Október je obdobie nových zmien a na vás konečne čaká vaša vytúžená práca, o ktorej ste vždy snívali.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Nebude vám chýbať energia a všetky pracovné povinnosti budete stíhať raz dva. Hviezdy vám však radia, aby ste sa nepreceňovali. Voľný čas by ste potom mali tráviť vonku v lese. Dobijete si tak dobrú náladu.

Ďalšie ZNAMENIA nájdete na ďalšej strane…