Každá rakovina sa dá vyliečiť za 3 minúty. Všetko, čo potrebujete urobiť, je toto

Teraz však hovoríme o silných a sústredených myšlienkach, nie o zmiešaných alebo chaotických myšlienkových pochodoch týkajúcich sa všetkého čo cítime alebo vidíme.

Navyše, kolektívne sústredené vedomie dokáže vytvoriť veľmi silné elektromagnetické pole, ktoré má priamy vplyv na fyzické prostredie.

Po etablovaní sa týchto techník, už nepôjde viac len o fikciu, ale serióznu technológiu, ktorá bude predstavovať základ pre liečbu.

V Číne dokázali myšlienkami odstrániť nádor za 3 minúty
Jedna čínska nemocnica natočila video, ktoré je toho priamym dôkazom. Video ukazuje odstránenie nádoru o veľkosti 3 x 2,5 cm za necelé 3 minúty.

Počas odstraňovania je všetko zaznamenávané pomocou ultrazvuku, kde je vidieť ako nádor postupne mizne.

Ak chcete vyprodukovať silné elektromagnetické vlny, musíte sa naučiť kontrolovať svoje pocity a emócie a zároveň ich zosilniť za pomoci mentálneho cvičenia.

Emócie dokážu zmeniť DNA
Naše emócie a pocity sú ako zrkadlá. Všetko, čo robíme, sa odráža na prostredí, v ktorom žijeme. Preto sa nám v živote dostáva to isté ako to, čo máme v sebe.

Niekedy sa tomu zvykne hovoriť aj karma.

Jeden taký príklad: Ak poviete „Jedného dňa budem šťastný, vyliečený, že si nájdem novú prácu, atď…“, toto zrkadlo nám povie, či sa tieto veci stanú skutočnosťou.

Keď však povieme a zároveň sa cítime, že sa meníme práve tu a teraz, čiže to už akože prebieha, potom nastane zmena aj v našej DNA a my sa skutočne zmeníme.

Na konci si môžete pozrieť prezentáciu Gregga Bradena v angličtine so slovenskými titulkami, kde o týchto veciach podrobnejšie hovorí (ak by sa vám titulky nezobrazovali automaticky, kliknite v spodnej časti videa na značku „cc“):

Záver
Takmer všetci vedci tvrdia, že naše emócie a viera nie sú spojené s našimi životmi, a že to isté platí pre výskyt našich ochorení.

Avšak psycho-onkológia tvrdí presný opak. Hovorí, že naše myšlienky, emócie, viera a pocity majú silu kontrolovať všetko, čo sa deje v našich životoch a v nás samotných.

A nezabúdajte, že emócie môžu zmeniť naše DNA!

VIDEO:

ZDROJ: prirodajelek.cz