Nie sme v bezpečí už ani v prírode?! Zážitok zhrozenej Slovenky nemá obdoby! Varuje všetkých Slovákov!

Alarmujúci prípad ľudského hyenizmu mal svoje následky v jednom košickom lese neďaleko mestskej časti Pereš. Pokojný rodinný výlet sa zmenil takmer na nočnú moru, keď malý Filip narazil na takmer neviditeľné lanko nastražené cez cestu!

Chlapec si z výletu odniesol nepeknú ranu cez celú tvár a veľmi nepríjemný zážitok. Ak by bol malý cyklista o niečo vyšší a išiel o niečo vyššou rýchlosťou, „len“ takýmto zranením to zďaleka skončiť nemuselo!

Matka chlapca zverejnila krátko po incidente na sociálnych sieťach snímky synovho zranenia aj teraz už zmotaného lanka. Pridala obrázok mapy s miestom, kde k nehode došlo. V rovnakom lese sa už pred niekoľkými rokmi zranil aj jej švagor, keď bol behať. Do nohy sa mu vtedy zaryl drôt trčiaci zo zeme, aj v tom prípade evidentne schválne nastražený šialeným mozgom.

„Nejaký samozvaný Robin Hood sa rozhodol bojovať proti motorkám v lese, alebo len nejaký chorý človek pre svoje pobavenie natiahol syntetický drôtik cez cestu,“ napísala ku snímkam mamička zraneného synčeka. „Filip išiel pomaly ako prvý, v lese okrem nás nikto, a zrazu bol dole z bicykla, s bolestivým výrazom na tvári,“ opísala dramatický okamih Jana. „Keby išiel rýchlejšie, miesto policajtov asi voláme záchranku.“

Vystrašená mamička uvedomila okrem polície aj starostu príslušnej mestskej časti. A miestnych obyvateľov po sieti nabáda, aby pri svojich výletoch do okolia venovali ceste zvýšenú pozornosť a dávali obzvlášť pozor na svoje malé deti.

FOTOGALÉRIA: