Deň vášho narodenia predurčí, ako bude vyzerať celý váš život. Je až neuveriteľné, ako toto sedí!

Dvojka

Klady: precitlivenosť, nežnosť, potreba pomáhať, utešovať, byť neustále v kontakte s ostatnými, milovať a byť milovaný, sú to vynikajúci diplomati, úprimní a veľmi vzdelaní, veľkí romantici a umelci.

Zápory: netúžia byť v centre pozornosti, radšej idú s davom, neradi prejavujú vlastnú iniciatívu, spoliehajú sa na svoje okolie, nadmerná plachosť im bráni v tom ísť za svojím vysneným cieľom, radšej prepadajú sebaľútosti a majú sklony upadať do depresie.

Trojka

Klady: neuveriteľná komunikatívnosť, predstavivosť, porozumenie, večný optimista, ktorý je schopný užívať si život plnými dúškami, večne v dobrej nálade, neustále milujúci všetko okolo seba.

Zápory: tiež trojky, rovnako ako dvojky, mávajú sklony ku smútku, melanchólii a sebaľútosti. Môže za to ich bujná fantázia, kedy vidia niečo, čo v skutočnosti nie je a zbytočne zveličujú banálny problém.

Štvorka

Klady: svedomitosť, zodpovednosť, spoľahlivosť, seriózne rokovanie, logický prístup k problémom, ochota pomôcť druhým, nie je nič, čo by bolo pre štvorku problém, so všetkým si vie poradiť.

Zápory: neuznávajú u druhých slabosť, lenivosť, zle odvedenú prácu a nespoľahlivosť. Zo svojho neúspech bývajú veľmi často na pokraji zrútenia, ale nakoniec zvíťazí ich zdravý rozum a nezdar ich ženie ďalej.

Päťka

Klady: dobrodruh, cestovateľ, bohém, neustále v pohybe, miluje tajomno, rád skúma, priťahuje ho všetko tajomné a nepoznané. Miluje výzvy, dokáže sa rýchlo nadchnúť pre nové dobrodružstvá

Zápory: prílišná zbrklosť, unáhlenosť a netrpezlivosť často vedú k úplne zbytočným problémom a nedorozumeniam. Neschopnosť riešiť problémy s chladnou hlavou a rozvahou.

Šestka

Klady: čestnosť, vernosť, porozumenie, láska, zmysel pre rodinu, zodpovednosť, praktickosť a príjemnosť. Túžba byť potrebný a nenahraditeľný.

Zápory: žiarlivosť, sklon k vlastníctvu, tvrdohlavosť a potreba neustáleho obdivu a chvály zo strany svojich priateľov a rodiny. Nemá rád ľudí, ktorí nesúhlasia s jeho názormi.

Sedmička

Klady: múdrosť, inteligencia, túžba po poznaní, vzdelanie, miluje knihy, samotu a dokonalosť. Je veľký perfekcionalista, má silný potenciál v oblasti vedy a vynálezov.

Zápory: uzavretosť, tendencia sa izolovať, má sklon k hádkam, sarkazmu, je veľmi tvrdohlavý, často podráždený a výbuchy hnevu sú veľmi časté.

Osmička

Klady: symbol sily, inteligencie, porozumenia, pomôcť, majú vrodenú túžbu dosiahnuť úspech ako v pracovnom aj súkromnom živote, sú veľmi milujúci so zmyslom pre rodinu. Sú odborníkmi vo svojich profesiách, dokážu viesť kolektív a rozhodovať.

Zápory: nadmerné ambície, tvrdosť ako k sebe, tak aj k druhým, netrpezlivosť, snaha mať všetko najradšej hneď, neschopnosť tolerovať chyby u podriadených.

Deviatka

Klady: sentimentálna romantická duša, nezištný priateľ, partner a človek, ktorý nie je neschopný oplácať zlo zlom, zodpovedný a veľkorysý.

Zápory: ľahko odpúšťa urážky, veľkoryso prehliada nedostatky iných a to aj svojich podriadených, ktorí toho zneužívajú, vie síce získať peniaze, ale nevie hospodáriť.

Desiatka

Klady: jednoduchosť, priamočiarosť, veľké sebavedomie, neschopnosť intrigovať, volia radšej jednoduchú cestu k dosiahnutiu cieľa, neznáša ťažkosti, miluje rodinu a poriadok.

Zápory: majetníckosť, arogancia, problémy rieši keď je neskoro, neznáša pravdu, presadzuje svoju vôľu a svoje názory, dokáže urážať ľudí vo svojom okolí, bez toho by mal dôvod, často prepadá hnevu a hneď zase melanchólii.

Jedenástka

Klady: jemnosť, milujúce srdce, otvorenosť, nadpozemsky čistá duša ochotná vždy podať pomocnú ruku, dokáže načúvať ostatným, nie je slepá k potrebám iných.

Zápory: niekedy až moc dôvery môže škodiť, neschopnosť rozlíšiť ukryté zlo v inom človeku, hlavu stále v oblakoch, malý alebo takmer žiadny vrodený pud sebazáchovy, absencia pre tvrdú realitu dnešného života.

Dvanástka

Klady: pevná a neochvejná vôľa, zdravý a pozitívny prístup k životu, neutíchajúcej energie, vnútorná sila, harmónia, skvelý talent všetko organizovať, viesť a riadiť.

Zápory: prílišná horlivosť, snaha byť za každú cenu o krok napred, neschopnosť odpočívať, zastaviť sa a len tak načúvať prírode.

Trinástka

Klady: celoživotná snaha po dokonalosti, úspechu, obdivu, uznaní, neustála nutnosť robiť zmeny.

Zápory: neznášanlivosť voči ostatným, neschopnosť tolerovať iné názory, lenivosť a z vlastného neúspechu viniť druhé, hľadať chyby inde a nie u seba.

Štrnástka

Klady: potreba úplnej voľnosti a slobody, zmyselnosť, vášnivosť, tolerancia, oddanosť, potreba milovať a lásku dostávať.

Zápory: nekontrolovateľný hnev, neschopnosť udržať si materiálne hodnoty a čeliť nepríjemným situáciám, časté striedanie partnerov a to aj v období trvalého vzťahu.

Pätnástka

Klady: veční snílkovia a vynálezcovia, mlčanlivosť, uzavretosť, citlivosť a súcit, to sú vlastnosti pätnástky a tiež veľká miera vnímania bolesti a utrpenia druhých.

Zápory: neschopnosť vyjadriť nespokojnosť, radšej mlčia a trpezlivo znáša urážky a výčitky, často neoprávnené, nevedia sa zmieriť s kritikou, nezvládajú riešiť banálne problémy, všetko si príliš berú k srdcu.

Šestnástka

Klady: vzdelanosť, zodpovednosť, veľkorysosť, citlivosť, nezávislosť, tajomno. Vynikajúca intuícia, schopnosť zaujať ako svojim neodolateľným šarmom, tak inteligenciou. Je jemný a verný partner.

Zápory: nadradenosť, povýšenosť, častá snaha uzatvárať sa do seba, niekedy ale zdržanlivosť a nespolečenskost.

Sedemnástka

Klady: citlivosť, vytrvalosť, oddanosť, tvrdohlavosť, úprimnosť, láskavosť a potreba milovať.

Zápory: neznášajú faloš, pokrytectvo, odmietnutie, vyžadujú absolútnu oddanosť a pozornosť, vždy obhajuje svoj názor aj za cenu toho, že je chybný.

Osemnástka

Klady: veľká odvaha, zmysel pre spravodlivosť, čestnosť, na ochranu rodiny a priateľov sú schopní všetkého, zakladajú si na svoje bezchybné povesti a ich dané slovo je nad zákon. Vo vzťahu si váži hlavne vzájomnej úcty.

Zápory: silné až nezdravé emócie ohľadom ich vzhľadu a charakteru, ak sa niekto dotkne ich povesti, prepadajú do depresie a za každú cenu sa snaží všetko napraviť, bývajú veľmi vzťahovační a ľahko sa urazí.

Devätnástka

Klady: odhodlanosť, otvorenosť, odvaha, energia vo všetkom čo robia, vytrvalosť a pracovitosť je ich prirodzenosť. Milujú stabilitu ako v rodine, tak aj v zamestnaní, neznáša zmeny.

Zápory: materialisti, ktorí idú tvrdo za svojím, všetko hodnotí z pohľadu koľko a čo za to. Peniaze a zasa peniaze, to je ich alfa omega.

Dvadsiatka

Klady: verný priateľ, veselý spoločník milujúci oslavy, večierky, zábavu, vzrušenie, hudbu, tanec, jednoducho spoločnosť.

Zápory: ľahko prepadá melanchólii, stále si sťažuje na nepriazeň osudu, je večne nespokojný sám so sebou, ľahko sa nechá ovplyvniť inými. Neznáša samotu, odmietnutie alebo ignorovanie.

Článok pokračuje na ďalšej strane …