STRATENÁ detská hviezdička Michaela Pašteková sa po rokoch ukázala po boku Petra Nagya: Aha, ako vyzerá!

Azda neexistuje nikto, kto by si nepamätal hit z 90. rokov Mandarinka Darinka. Z Paštekovej je už takmer 40-tnička a zo šoubiznisu sa vytratila už dávno.

Pred pár dňami sa ukázala na akcii. „Ďakujeme aj ,Mandarinke‘ Miške Paštekovej, že sa zastavila, a najväčšia vďaka patrí, samozrejme, drahému Petrovi Nagyovi za krásno, ktoré pred rokmi vytvoril a ním nám všetkým spríjemnil detstvo,” zverila sa nedávno Smatanová na Instagrame, ktorá krstila s Nagyom knihu.

Niektorí fanúšikovia Zuzany Smatanovej určite vedia, že je Zuzka nielen talentovanou speváčkou, ale aj ilustrátorkou. Naposledy sa potrápila s vizuálizáciou nestarnúcich detských piesní od slovenskej legendy Petra Nagya, a to pre jeho novú roztomilú knižku Peter Nagy pre deti.

Spoločné dielo známych hudobníkov sa uplynulý štvrtok dočkalo krstu. Pozvanie, samozrejme, nemohlo obísť ani hviezdičky, ktoré Peťo svojho času dostal na výslnie. Knižku tak uviedol do života Martin Madej – ako inak vysypal na ňu kocky z lega, ktoré kedysi zjedol jeho pes Bobi.

Podujatia sa zúčastnila aj Michaela Pašteková, ktorá bola kedysi idolom pre tisíce malých slečien. A keďže Miška zmizla zo scény ešte ako tínedžerka, mnohí by dnes možno mali problém spoznať ju na prvý pohľad. Avšak treba uznať, že črty tváre jej ostali a v 39 rokov vyzerá stále mladistvo, čo poviete? 🙂

FOTOGALÉRIA: