Tina konečne odhalila dlho utajované TAJOMSTVO: Toto jej môj biologický OTEC! FOTO

Vo svojom príspevku sa nečakane rozhovorila o uznávanom africkom diplomatovi menom Tino Obama, ktorý záslužnej práci pre rodnú vlasť zasvätil celý život.

,,Toto je Tino Obama. Do roku 2001 bol jediným chirurgom v regióne, často robieval aj 24 hodinovky, keďže iná možnosť nebola. Od roku 2003 sa stal na dlhé roky ministrom zdravotníctva v GUINEA EQUATORIAL,” začína Tina kúsok po kúsku odhaľovať záhadný príbeh.

,,Špecializuje sa aj na cudzokrajné choroby a medicínsku geografiu a neskôr tieto odbory aj vyučoval. Býval poradcom prezidenta, a čo sa týka lekárskeho poradenstva, je poradcom v rámci otázok zdravia pre prezidentskú rodinu. Stojí za postavením niekoľkých nemocníc či kliník v krajine a na vlastné oči som videla každodennú pomoc nielen vlastnej rodine. Bol členom panafrickeho parlamentu, občas mi pošle fotku zo zasadania OSN,” dodáva.

Nečakané odhalenie
Populárna hudobníčka ďalej uviedla, že sympatický chlapík je v celej krajine veľmi obľúbený najmä vďaka tomu, že si vždy dokáže nájsť čas na pomoc rodine i cudzím ľuďom. V závere mimoriadne emotívneho statusu Tina priaznivcov doslova šokovala prekvapivým priznaním, že Tino Obama je jej biologickým otcom!

,,Život zariadil, že sme žili oddelene a je to úplne v poriadku, lebo stopa, akú zanecháva v tisícoch ľudských životoch u tých, ktorí potrebujú alebo potrebovali pomoc v jeho rodnej krajine, je omnoho dôležitejšia ako ja. Dnes rozumiem a keby som sa mala vrátiť v čase, nezmením ani milisekundu a prejdem si všetkým rovnako. Je to môj biologický otec,” uzavrela s hrdosťou.

Je teda zjavné, že kučeravá kráska má úspech i dobrosrdečnosť doslova v krvi!

FOTOGALÉRIA: