Čo v skutočnosti zabilo Patrika Swayzeho? Rakovina to nebola!

Swayze zomrel 14. septembra 2009 na „medicínu“. Aby zatajili skutočnú príčinu smrti, lekári to nazývajú „iatrogénna smrť“, pretože neodborná verejnosť nevie, čo tento termín znamená. Ak naša medicína má na pacienta taký účinok, je nemysliteľné, aby sme sa tým chválili v médiách.

Doktor George Fisher, Swayzeho onkológ, má mnoho vychloubačných poznámok ohľadom svojej vlastnej práce a typu liečby, ktorú vykonáva. Ako uvádza: „Z dôvodu výbornej odozvy na liečbu bude pokračovať v tej istej terapii v Stanforde.“

„Menej ako 25 percent pacientov s rakovinou pankreasu v pokročilom štádiu sa dožije viac ako rok od určenia diagnózy, a Swayze je dôkazom, že je možné ju liečiť.“ A ešte nezabudnime na tento posledný citát: „Choroba u Patricka je značne malého rozsahu a zdá sa, že zatiaľ má na liečbu dobrú odozvu.“

Aká je pravda o štandardnej onkologickej liečbe?

Problémom je (a zvyčajne v takýchto prípadoch šikovným trikom), že počet úmrtí stúpa až po stanovení diagnózy. To znamená, že úmrtnosť pacientov začne prudko stúpať až po tom, čo podstúpia štandardnú liečbu.

To, čo zabilo Patricka nebola rakovina. Ľudia, ktorí ho zabili sa stále vzájomne potľapkávajú po ramenách a poberajú platby za svoj výkon. Pacienti, ktorí nepodstúpili liečbu, zvyčajne žijú lepšie a dlhšie než tí, ktorí boli liečení „konvenčnou“ liečbou.

Mimochodom, tá „konvenčné“ liečba je v skutočnosti nová a experimentálna. Výsledky sú vždy lepšie pri použití alternatívnych (nejedovatých) liekov. To sú tie, ktoré naozaj účinkujú a natrvalo vyliečia viac ako úbohých 4% pacientov, ktoré sa podarí vyliečiť klasické lekárskej elite.

Stojí za to sa zmieniť, že najčastejšie príčiny, vďaka ktorým sa rakovina „šíri“, sú chemoterapia, operácie a radiácie – samotné zákroky, ktorými chceme rakovinu odstrániť!

Rakovina sa potom v odbornej literatúre opisuje ako vedľajší prejav týchto zákrokov. Ak by si Swayze bol býval rakovinu liečil hoci rovno fajčením cigariet, bol by žil dlhšie a lepšie. Čokoľvek by prinieslo lepšie výsledky než ho jedom otráviť na smrť.

Swayze urobil bežnú chybu, že vyhľadal alopatických (konvenčných) lekárov s ich jedovatou liečbou, keď mal hľadať naozajstné lieky v alternatívnej medicíne.

Nakoniec sa Swayze odhodlal na „skok viery“ – presnejšie, skok veľmi zmätenej viery. A za svoju chybu ešte štedro platil. A milióny ľudí na svojej ceste do hrobu robia to isté.

FOTOGALÉRIA: