SMUTNÁ SPRÁVA! Vo veku 56 rokov zomrela slávna speváčka! Bezvládne telo našli…

Sinead O’Connor bola nájdená bez známok života v dome v juhovýchodnom Londýne predtým, ako bola vyhlásená za mŕtvu vo veku iba 56 rokov, uviedla dnes polícia. „Polícia bola v stredu 26. júla o 11:18 privolaná k hláseniu o nereagujúcej žene na adrese bydliska v oblasti SE24. 56-ročná žena bola na mieste vyhlásená za mŕtvu,“ znelo vyhlásenie polície. Smrť speváčky polícia nepovažuje za podozrivú. Viac informácií o skone speváčky však odhalí až pitva.

. ,,S veľkým smútkom oznamujeme odchod našej milovanej Sinéad. Jej rodina a priatelia sú zdrvení a žiadajú o súkromie v tomto ťažkom období,“ uvádza sa v oficiálnom stanovisku trúchliacej rodiny, ktoré zverejnil denník The Irish Times.

Umelkyňa poslednýkrát vydýchla rok potom, čo zomrel jej syn Shane. V 17 rokoch spáchal samovraždu: ,,Odvtedy žijem ako nemŕtve nočné stvorenie. Bol láskou môjho života, lampou mojej duše,“ napísala so smútkom na sociálnej sieti.

Umelkyňa sa preslávila hitom Nothing Compares 2U z roku 1990. Počas svojho života zažila niekoľko tvrdých pádov a vzletov, pričom hudba bola vždy jej záchranou. Pred fanúšikmi netajila, že bojovala so svojím mentálnym zdravím.

Rodáčka z Dublinu si v roku 2017 zmenila meno na Magdu Davitt. O rok neskôr konvertovala na islam a znova si zmenila meno, tentoraz na Shuhada Sadagat. V poslednom období sa však na vystúpeniach prezentovala pod svojím pôvodným menom.